In december 2020 is de derde druk van het boek Mama liegt niet! verschenen. Inmiddels zijn er meer dan 3500 boeken en meer dan 2500 eBooks verkocht.

Maria schreef een gastblog voor de website NarcistOntmaskerd.nl. Het is te lezen via deze link: een gastblog voor NarcistOntmaskerd.

Maria gaf een interview aan RTL Nieuws. Het is te lezen via deze link: een interview met RTL. Ook gaf zij een interview aan de Margriet. Het is te lezen via deze link: een interview met weekblad Margriet.

.

Ontdek het verhaal dat tot denken zet.

NBD Biblion recensie:
Het waargebeurde, autobiografische verhaal van een meisje dat te lijden heeft onder een moeder met NPS, oftewel narcistische persoonlijkheidsstoornis. Het manipulatieve gedrag heeft een grote impact op de geestelijke en lichamelijke gezondheid van het kind. Wanneer ze een paar maanden mag logeren op een boerderij, ontdekt ze dat er ook op een andere manier met elkaar samengeleefd kan worden. Triest feit is dat ze bij haar vader geen enkele steun vindt. Ze heeft weinig vrienden. Haar moeder maakt met iedereen ruzie en liegt over het gedrag van haar dochter. Uit het verhaal spreekt een diepe eenzaamheid van de hoofdpersoon. Toch lukt het haar, door studie, los te komen en een eigen gezin te stichten. Geschreven in een eenvoudig taalgebruik, waardoor de emoties wat vlak lijken. Prettige bladspiegel. Een persoonlijk en schrijnend verhaal over de impact van een moeder met een narcistische persoonlijkheidsstoornis op het leven van een kind. Waargebeurd.
Karin van Wylick

Maria gaf een interview aan het weekblad Margriet.
Cultuur-educatief platform Huis73, voor bibliotheek en cultuur, leent graag het boek Mama liegt niet! uit in Den Bosch, Boxtel, Rosmalen en Vught.
Eigenaar Gerben de Bruijn in zijn mooie boekenwinkel Post Scriptum in Schiedam is blij met de succesvolle verkoop van Mama liegt niet! Gerben was genomineerd als één van de vijf beste boekverkopers van Nederland van het jaar 2019/2020.
Mama liegt niet! bij boekhandel Van Rossum in Amsterdam.

Utrecht is de stad van de oudste openbare bibliotheek van Nederland. In het iconische gebouw aan de Neude 11, een rijksmonument, kunt u terecht voor het lenen van het boek Mama liegt niet!